Wanddecoratie

Bij IN.interieur zijn we dol op wanddecoratie.
Het geeft een interieur sfeer, vaak is het nou net het puntje op de welbekende i die het nodig heeft om een warm en sfeervol interieur neer te zetten.

Waar werken wij mee?

Er zijn in de wereld van wanddecoratie ontzettend veel mogelijkheden.
Tegenwoordig wordt wanddecoratie ook toegevoegd om de akoestiek te verbeteren in een woning.
Maar vaak is het vooral de sfeer waarvoor we wanddecoratie toepassen.
Denk hierbij aan uitvoeringen in canvas, op hout, decorpanelen, staalwerk, kurk, etc.

Woodprint

Een (persoonlijke) foto op hout gedrukt geeft een interieur zeer veel sfeer. Je kunt kiezen voor een rustige uitvoering maar ook een stoere plank met noesten etc.
Een foto op hout van Woodprint wordt kleurecht en watervast geprint.
Je kiest voor hout en dus voor een 100% CO2-neutraal product. De houtsoorten van Woodprint bestaan uitsluitend uit gekweekt hout.

Kleedup

Kleedup is een nieuw Nederlands label voor wanddecoratie. Kleedup maakt wandkleden op maat voor meer sfeer, warme uitstraling en als uniek statement in het interieur. De wandkleden zijn gemaakt van een speciale stof, waardoor de akoestiek van een ruimte verbeterd kan worden. De collectie bestaat uit originele eigen ontwerpen, dessins en foto’s. De wandkleden worden in Nederland vervaardigd en kunnen in elke maat tot maar liefst 3 meter breed geleverd worden.

Muurmeesters

Met een Muurmeester kun je genieten van de unieke werken van Hollands grootste Meesters.
Een Muurmeester is een hoogwaardige textielprint van een (oude) meester, gespannen in een aluminium frame. Deze textielprints zijn in alle denkbare formaten verkrijgbaar en eenvoudig te wisselen. Een Muurmeester is een 100% Hollands product.
De prints van Muurmeesters zijn kreukvrij, kleurvast en gemakkelijk te reinigen. Ze worden geleverd in stevige luxe aluminium frames – ook in het zwart – waarin de doeken volledig tot hun recht komen.

Wallstars

Unieke wanddecoratie door een bijzondere selectie fotokunst van wereldfotografen. Verwisselbare fotodoeken maken het ideaal voor ieder seizoen. De collectie bevat foto's van abstract tot zwart wit kunst, en van natuur tot de mooiste steden. Hét luxe alternatief voor canvas en daarmee de ideale wanddecoratie voor woonkamer, slaapkamer, keuken maar ook voor op kantoor of in de horeca.
Het wandvast frame is 16mm diep en wordt direct op de muur bevestigd. Dit frame leent zich uitstekend voor de grotere of zelfs wandvullende wanddecoratie tot wel 6 meter.
Een galm, echo of ander akoestisch probleem op kantoor of thuis kan zorgen voor een onaangename sfeer. Een eenvoudige conversatie kan al als zeer storend worden ervaren wanneer echo het gesprek hindert. Wallstars heeft hier de ideale oplossing voor, speciale akoestische panelen die je zichtloos en gemakkelijk achter je fotodoek plaatst.

Reacties

 • Wellness bij B&B in Reek

  "Jeanine, bedankt voor je creativiteit, tips, etc... We zijn zeer trots op onze Wellness Emira".
 • TV-meubel ontwerp woonhuis Schaijk

  "Door IN.interieur hebben we een tv-meubel laten ontwerpen. Het ontwerp sloot aan op onze vooraf opgegeven stijl en wensen, maar wel op een zeer verrassende creatieve manier. We krijgen veel complimenten en zijn zelf ook erg tevreden. Bedankt!"
 • Interieuradvies compleet Schaijk

  "IN.interieur heeft bij ons een compleet interieurplan ontworpen.
  Wij wilden van 4 kamers (zitkamer, keuken, bijkamer en berging) 1 grote open woonruimte maken.
  Na het eerste uitgebreide gesprek wist Jeanine welke stijl het beste bij ons paste.
  Op de eerste 3D schets van Jeanine kregen we daardoor gelijk een beeld hoe de ruimte eruit zou komen te zien en onze eisen en wensen waren al meegenomen in de eerste tekening.
  Ook had ze een slimme oplossing bedacht door een kast weg te werken in de muur.
  Vervolgens nam ze uitgebreid de tijd voor een kleuradvies.
  Wij vonden de samenwerking met Jeanine ontzettend prettig.
  Ze is flexibel qua afspraken en reageert direct op een app of een belletje.
  Ze denkt mee en geeft ook duidelijk aan wanneer iets niet bij elkaar past.
  Het uiteindelijke resultaat mag er zijn.
  Wij genieten nog iedere dag!
  Super bedankt!
 • .